Φροντίζω | ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER
O ΦΡΟΝΤΙΖΩ είναι μία μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως τη φροντίδα, την υποστήριξη, την εκπαίδευση και την κατάρτιση των ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Παραδείγματα τέτοιων ομάδων είναι:οι μοναχικοί ηλικιωμένοι, άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας, άτομα με αναπηρία ή με ειδικές ανάγκες, άτομα τα οποία δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
vulnerable social groups, elder care, Lonely elders, support, special needs, frodizo, disabled, ΦΡΟΝΤΙΖΩ, αναπηρία, άτομα με ειδικές ανάγκες, μοναχικοί ηλικιωμένοι, ηλικιωμένοι, προβλήματα υγείας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ΜΚΟ
746
single,single-post,postid-746,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER

foto-alzheimerΤο «Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων & Ατόμων με Αναπηρία-ΦΡΟΝΤΙΖΩ» στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της νόσου  Αλτσχάιμερ , που έχει ορισθεί από τον Π.Ο.Υ. η 21η Σεπτεμβρίου κάθε έτους,  πρόκειται να υλοποιήσει δράσεις στο χώρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη Ρήγα Φεραίου 58, την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα από τις 10:00 έως τις 14:00, ειδικευμένοι επιστήμονες θα πραγματοποιούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών κατόπιν ραντεβού, παράλληλα  θα δίδονται δωρεάν συμβουλές για σωστή διατροφή και άσκηση στην Τρίτη ηλικία και τέλος  θα πραγματοποιούνται μετρήσεις πίεσης και σακχάρου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στο τηλέφωνο 2610.240242, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 11.00 έως τις 16.00 για να δηλώσουν συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου