Φροντίζω | Εναρκτήρια Εκδήλωση του έργου: «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα» στα πλαίσια του προγράμματος «Είμαστε Όλοι Πολίτες»
O ΦΡΟΝΤΙΖΩ είναι μία μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως τη φροντίδα, την υποστήριξη, την εκπαίδευση και την κατάρτιση των ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Παραδείγματα τέτοιων ομάδων είναι:οι μοναχικοί ηλικιωμένοι, άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας, άτομα με αναπηρία ή με ειδικές ανάγκες, άτομα τα οποία δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
vulnerable social groups, elder care, Lonely elders, support, special needs, frodizo, disabled, ΦΡΟΝΤΙΖΩ, αναπηρία, άτομα με ειδικές ανάγκες, μοναχικοί ηλικιωμένοι, ηλικιωμένοι, προβλήματα υγείας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ΜΚΟ
683
single,single-post,postid-683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Εναρκτήρια Εκδήλωση του έργου: «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα» στα πλαίσια του προγράμματος «Είμαστε Όλοι Πολίτες»

Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.00μμ. στην Αίθουσα Αίγλη (Πολυχώρος Veso Mare) θα πραγματοποιηθεί η Εναρκτήρια Εκδήλωση του προγράμματος με τίτλο: «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα». Το πρόγραμμα  υλοποιείται από το Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων & ΑμεΑ «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ).

sinigoriafisaΣκοπός του έργου είναι η υλοποίηση στοχευμένων δράσεων σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με σκοπό:

  • την προάσπιση των δικαιωμάτων των πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΚΠ) και ιδιαίτερα των ατόμων που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία
  • τη διαμεσολάβηση σε φορείς και οργανισμούς της περιοχής με σκοπό την εξασφάλιση συνεργασίας για την υποστήριξη των ατόμων αυτών
  • την ευαισθητοποίηση/ενημέρωση της κοινότητας για ζητήματα που αφορούν την ασθένεια της ΣΚΠ και τα άτομα που την αντιμετωπίζουν.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν:

  • Ο κος Μανωλέσος Γεώργιος, Ψυχίατρος, τ. Διευθυντής ΕΣΥ
  • Ο κος Θεοδωρόπουλος Δημήτριος, Κοινωνικός Λειτουργός-Γενικός Γραμματέας «ΦΡΟΝΤΙΖΩ».
  • Η κα Καραγιώργου Μαργαρίτα, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ
  • Η κα Τρεχλή Βασιλική, μέλος της ΕΕΑΣΚΠ και υπεύθυνη συντονισμού στην Αιγιαλεία

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου.

Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων για την ευγενική παραχώρηση του χώρου «Αίγλη» για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το παρακάτω:

sinigoriaigli

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» – Αύξηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου